Kära medarbetare!

Eftersom jag vill försöka göra mitt absolut bästa för det här företaget kommer jag att ägna eftertanke, energi och inte minst tid åt mitt arbete.
Ett engagemang som jag har förstått uppskattas hos en ledare.
Men eftersom jag nu står här framför er med en slida mellan benen så vet jag hur lätt det är att min koncentration och arbetsdisciplin istället kan misstas för hårdhet, bitterhet och social inkompetens.
Så, för att förekomma detta missförstånd vill jag redan nu passa på att gratulera er alla på era kommande födelsedagar, fråga hur barnen mår, om helgen varit bra, ge komplimanger till dem av er som varit hos frisören och fråga om kommande semesterplaner, ifall jag senare skulle komma att missa detta.
Jag passar också på att här och nu önska er alla en God jul! Glad påsk! Trevlig Helg! Fin Lucia
och Krya på Dig!

När vi alla är samlade är det kanske också på sin plats att påpeka att: Nej, jag har inte gått och blivit en karl bara för att jag tog jobbet som chef.
Jag kan lugna er alla med att jag har både äggstockar, östrogen, menscykel och livmodertapp på plats.
Jag är inte och kommer aldrig att bli en man.
Däremot, och det här är kanske att sticka ut min ännu skäggfria haka, skulle jag önska att jag kunde få upp emot 15-20 % av den uppbackning, det stöd, fixande och gulle-gullande som en man i min position vanligtvis får.

Slutligen vill jag bara säga: Nej, jag är inte sur, arg, eller bitter, om jag inte ler oavbrutet. Jag är förmodligen bara väldigt koncentrerad.
(Jag tycker det är svårt att spärra upp ögonen och le stort samtidigt som jag fokuserar på något svårt eller viktigt.)
Och just för att jag då förmodligen är upptagen med något som kräver min koncentration skulle jag uppskatta att inte hela tiden bli avbruten av kommentarer som ”Upp med mungiporna!”
”Hoppsan, det är till att vara på dåligt humör och Kom igen nu, får man se ett litet leende?”

Så, då var detta avklarat och vi kan gå vidare och fortsätta vårt förhoppningsvis långa samarbete.
Tack!

 

First I drink my coffee,
sedan lägger jag mig och puller hela dagen.
Saffran är som balsam för själens kluvna toppar.
Tänk att en kan få ha det så här gött.