SLUT PÅ TÅLAMODSPOÄNG?

Från trosskydd till sovmask – i Skäringer & Mannheimers efterlängtade Fuck off-kit finns allt som behövs för en egenkväll på språng. Dessutom kommer kittet förpackat i Midjerösskan. Din nya bärbara följeslagare som rymmer det viktigaste och lämnar händerna fria.

Men kom ihåg: finns det barn med i bilden meddelar vi givetvis vart vi ska och när vi väntas åter. Vi tar ju trots allt ansvar in i det sista.

Midjerösskan med fuck off-kittet säljs till förmån för de som har behov av att säga fuck off på riktigt. Allt överskott från försäljningen går oavkortat till organisationer som hjälper kvinnor och ickebinära som behöver fly från hot och övergrepp.

SLUTSÅLT!

Nu har vi valt ut tre organisationer som får ta del av överskottet från försäljningen av midjerösskan.
Tusen tack allA ni som köpte en rösska och gjorde det här möjligt!

SOLLENTUNA KVINNOJOUR
Pengarna kommer att göra ”vardagsskillnad” för de barn som bor på vår skyddade boenden.
Sollentuna kommun har avtal med Sollentuna kvinnojour som garanterar att barn som bor på vår skyddade boende har rätt till förskola och skola i Sollentuna.
Vi kommer att använda pengarna till att skaffa hjälpmedel för barn som är i skolålder som t ex lånedatorer, skrivbord och stolar, bra belysning.
Vi tänker också att vi har behov av pedagogisk material som hjälper barnen att utrycka sig och prata om det de har behov att prata om.

 

TJEJJOUREN VÄST
Pengarna kommer oavkortat gå in i vår stödverksamhet. Vi står just nu med utmaningen att slippa stänga våra köer när vi har öppet.
Denna summa kommer att hjälpa oss att utveckla och bygga ut vår stödverksamhet.
Vilket innebär att vi kan ha en extra grundutbildning för nya volontärer samt att vi kan ge dem en bredare fortbildning i trauma och suicid för ett tryggare bemötande.

 

2HELPINGHANDS
Pengarna kommer bl.a. att gå till hyra av 2 lägenheter i Athen. Först och främst till kvinnor och barn, men även självklart om det finns en pappa med och de sover utanför någon camp på gatan.
Har redan en lägenhet där med en liten familj, och den får vi möjlighet att behålla ett tag till dem. Och förhoppningsvis har vi två små akutboende på gång i Lesvos.


Kittet innehåller:

MIDJERÖSSKAN
Väska i röd sammetspolyester som rymmer mycket och lämnar händerna fria. Kan med fördel bäras kring midjan, på höfterna, runt en axel eller lite hur du vill. Levereras i exklusiv dustbag.

SOLGLASÖGON
Sköldpaddsmönstrade solglasögon i klassisk modell. Text på sidan av skalm: skalla dagen.

SEMISLADDLÖSA HÖRLURAR
Koppla upp via bluetooth och njut av snälla röster. Laddare medföljer.

HYGIENKIT INNEHÅLLANDE
Sovmask, tandborste, tandkräm, öronproppar och trosskydd. Allt du behöver för att koppla ner, stänga av, suga upp och borsta rent. Text på tandborste: go möra.

FLASKA
Nätt refillflaska för din allra mest nödvändiga vätska.

 PRIS 499 kr + frakt
Info och frågor om fuck off-kittet kontakta clara@csnoje.se
 

MIDJERÖSSKAN
MIDJERÖSSKAN
SOLGLASÖGON
SOLGLASÖGON
SEMISLADDLÖSA HÖRLURAR
HYGIENKIT
FLASKA
First I drink my coffee,
sedan lägger jag mig och puller hela dagen.
Saffran är som balsam för själens kluvna toppar.
Tänk att en kan få ha det så här gött.